ستاره ایران المپیک ایرانی ایرانیان

ستاره: ایران المپیک ایرانی ایرانیان پارالمپیک بهرام رادان اخبار فرهنگی و هنری

گت بلاگز اخبار پزشکی 8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

به گزارش جام جم آنلاین، خیلی از ما زمانی که می خواهیم از میوه ها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و د

8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

عبارات مهم : استفاده

پوست و برگ میوه و سبزیجات می تواند مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی داشته باشد.

به گزارش جام جم آنلاین، خیلی از ما زمانی که می خواهیم از میوه ها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و دور می ریزیم. بی خبر از این که نمی دانیم همین پوست و برگ می تواند مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی داشته باشد که در بعضی موارد این میزان حتی زیاد از مقداری است که در بخش های مورد استفاده وجود دارد.

8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

با استفاده از این قسمت ها نه تنها می توانیم مواد بافایده بیشتری به بدنمان برسانیم، بلکه در هزینه ها هم صرفه جویی خواهیم کرد.

برگ بروکلی

یکی از قسمت هایی که تقریبا هر لحظه از دستش می دهیم برگ بروکلی هست. همه می دانیم که گل بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین های C، A، E، کلسیم و منیزیم هست، ولی قسمتی که مدنظر ماست، برگ های این گیاه بوده که در هر 30 گرمش 90 درصد دوز روزانه مورد نیاز ویتامین A قرار دارد.

به گزارش جام جم آنلاین، خیلی از ما زمانی که می خواهیم از میوه ها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و د

از نظر ویتامین C هم هر 30 گرم بروکلی 43 درصد از دوز روزانه مورد نیاز این ویتامین را مشمول بر می شود.

برگ ها و پوست هویج

همه ما عادت کرده ایم پوست هویج را هنگام استفاده بتراشیم، ولی اگر بدانید که همین قسمت بیرونی چقدر فواید دارد دیگر تنها به شستن آن بسنده می کنید. در رابطه با برگ های هویج هم باید گفت که این قسمت سرشار از کلروفیل هست. کلروفیل منبعی غنی از منیزیم است و فشار خون را تنظیم می کند و به نیرومند شدن استخوان ها و عضلات کمک می کند.

8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

خواص برگ های هویج به همین جا ختم نمی شود، این قسمت سرشار از پتاسیم و ویتامین K هم است.

برگ چغندر

دفعه بعد که چغندر می خرید برگ های آن را بیرون نریزید. بشورید و در انواع سالاد و سوپ استفاده کنید. هم طعم شیرین و خوبی به خوراک می دهد و هم سرشار از فولات، بتاکاروتن و آنتی اکسیدان است و مصرف آن روی پوست، مجاری ادراری و کیسه صفرا تاثیرات مثبت دارد.

به گزارش جام جم آنلاین، خیلی از ما زمانی که می خواهیم از میوه ها و سبزیجات استفاده کنیم، از روی ناآگاهی یا طبق عادت پوست یا برگ آنها را جزو ضایعات حساب کرده و د

پوست کیوی

پوست زبر و خشن کیوی سرشار از فیبر هست. حتی اگر خوردن و جویدن آن برایتان مسئله هست، به فکر سلامتی تان باشید و تلاش کنید کیوی را با پوست بخورید. کیوی سرشار از ویتامین E و C هست، ولی جالب است بدانید بخش عمده ویتامین E موجود در این میوه در پوستش ذخیره شده است هست. کیوی را خوب بشویید و سپس با پوست بخورید.

8 میوه و سبزی که هرگز نباید پوست آنها را بکنید

پوست هندوانه

پوست هندوانه، همانی که نه مزه ای دارد و نه بوی خاصی، ولی سرشار از منیزیم و سیترولین هست. سیترولین در بدن به آرجینین تبدیل می شود و آرجینین هم جهت دستگاه گردش خون و دستگاه ایمنی بسیار بافایده است.

دانه های کدو تنبل

دانه های کدو یا همان تخم کدو را که همه می شناسیم، ولی شاید از فواید جالب و مفیدش چیزی ندانید. این تخمه جادویی سرشار از منیزیم بوده و جهت پوکی استخوان، پروستات، انگل زدایی، کم کردن کلسترول و پیشگیری از سرطان بافایده است.

هسته آناناس

هسته آناناس قسمت وسط و سفت میوه است که بیرون می اندازیم، ولی باید بدانید که این هسته سرشار از بروملین بوده و خاصیت ضد التهابی دارد.

پوست مرکبات

پوست تلخ مرکبات منبع غنی از انواع ویتامین هاست. خوردن پوست مرکبات جهت همه ممکن نیست، بعد بهتر است جهت ترشی یا مربا کردن از آنها استفاده کنید. در ضمن می توانید از این پوست ها درون غذا و سوپ هم استفاده کنید.

واژه های کلیدی: استفاده | ویتامین | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs